Bh Fitness BT Aero review

By | 4 mei 2016

De Bh Fitness BT Aero heeft de uitstraling van een echte racefiets, en wanneer u erop fietst, voelt dit ook zo. Door het lage stuur neemt u een licht voorovergebogen houding aan, net als een wielrenner. Ook de kleine afstand tussen de pedalen zal aanvoelen als op een racefiets. Maar natuurlijk heeft deze ‘racefiets’ ook de voordelen van een spinningfiets. Zo zorgt het voor extra stabiliteit met behulp van het vliegwiel van 18 kilogram. Dit gewicht is zwaar genoeg voor soepele trainingen op verschillende niveaus. Met een noodrem kan het vliegwiel snel worden gestopt.

Bekijk prijzen voor de Bh Fitness BT Aero spinbike

Net als een normale fiets wordt deze spinningbike aangedreven door middel van een ketting. Bh Fitness BT Aero - SpinbikeDit voelt wel aan als een echte fiets, maar het maakt ook meer geluid en heeft meer onderhoud nodig ten opzichte van een V-belt aandrijving.
De trappers zijn voorzien van toeclips, waarin u uw voeten kunt bevestigen. Zo kunt u extra kracht zetten zonder dat uw voeten van de pedalen wegslippen.

Het zadel is in horizontale en verticale richting verstelbaar, het stuur in verticale richting. Zo kunt u altijd comfortabel fietsen, als een echte wielrenner. Op het stuur zit een trainingscomputer, waarop u verschillende gegevens kunt aflezen. Zo kunt u uw snelheid, de tijd, afstand, calorieverbruik en temperatuur aflezen. Ook is er een draadloze hartslagontvanger, die uw hartslag kan registreren wanneer u een hartslagmeter draagt.

Wanneer u een fiets wilt hebben die aanvoelt als een echte racefiets maar de gemakken heeft van een spinningfiets, is de Bh Fitness BT Aero zeer geschikt.

Meer informatie over de Bh Fitness BT Aero spinbike?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *