Body Sculpture – Spinbike – Met trainingscomputer review

By | 16 maart 2016

Deze spinningfiets zit in een lagere prijsklasse, maar heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De fiets heeft een vliegwiel van 13 kilogram. Dit is niet het zwaarste gewicht, waardoor de weerstand ook niet heel hoog kan, maar hoog genoeg voor een goede training. Ook blijft de fiets met dit gewicht stevig staan. De spinfiets wordt aangedreven door een V-belt in plaats van een kettingaandrijving, waardoor hij soepel en geruisloos trapt. Dit is uniek voor deze lage prijs.

Bekijk prijzen voor de Body Sculpture Spinbike

De spinningbike wordt geleverd met een trainingscomputer, waarop je gemakkelijk gegevens als de hartslag, snelheid, afstand, tijd en calorieverbruik af kunt lezen. Body Sculpture - SpinbikeHierdoor kun je goed naar je eigen doelen toe werken. Met de toeclips kun je je voeten aan de pedalen vastmaken, waardoor je extra hard kunt trappen.

De fiets is gemakkelijk in elkaar te zetten. Je kunt altijd een goede fietshouding aannemen doordat het stuur en zadel volledig verstelbaar zijn, het zadel zowel horizontaal als verticaal. Daarnaast is de fiets ook voorzien van handige transportwieltjes. Als je dus eens voor de tv wilt trainen, kun je de spinningfiets daar gemakkelijk naartoe verplaatsen.

Kortom, voor de lage prijsklasse van deze spinbike is de fiets van uitstekende kwaliteit. Wanneer je dus een spinningfiets zoekt met een wat lager budget, en niet op zoek bent naar de nieuwste technische snufjes, is deze fiets dus zeker aan te raden.

Meer informatie over de Body Sculpture Spinbike?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *