Flow Fitness Perform S3 Speedster Spinbike review

By | 23 april 2016

De S3 Speedster van Flow Fitness is een professionele spinbike, zoals u ook in een goede sportschool tegenkomt. De fiets is voorzien van een racezadel en u zit iets voorovergebogen op het racestuur, waardoor u intensief kunt trainen.

Bekijk prijzen voor de Flow Fitness Perform S3 Speedster Spinbike

Het vliegwiel van de spinningfiets is 20 kilogram, zwaar genoeg voor een goede bergtraining, of om soepel hoge trapfrequenties mee te behalen. Met de S3 Speedster Spinbike zijn de trainingsmogelijkheden uitgebreid. De fiets wordt geleverd met een trainingscomputer en twintig uitgebreide trainingsprogramma’s waarmee u uw eigen grenzen kunt verleggen. De weerstand is met behulp van een nauwkeurige magneet in te stellen op 32 verschillende niveaus, veel preciezer dan bij veel andere spinningfietsen.Flow Fitness Perform S3 Speedster Spinbike Maar hierbij houdt het nog niet op. De iConsole van Flow Fitness biedt u de mogelijkheid om uw smartphone of tablet op de spinbike aan te sluiten. Wanneer u de app downloadt, heeft u nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u met behulp van Google Maps streetview uw favoriete route fietsen, of de weerstand automatisch laten aanpassen wanneer u een berg op fietst. U kunt uw trainingen bijhouden in het logboek, de resultaten delen via social media, en uw vrienden uitdagen om uw training te evenaren.

De fiets wordt aangedreven door een geruisloze V-beltaandrijving die geen onderhoud nodig heeft. De duo pedalen hebben een SPD zijde en een zijde met toeclips waarin u uw voeten kunt bevestigen voor de extra veiligheid.

De Flow Fitness Perform S3 Speedster Spinbike kost wat meer, maar het is dan ook een goed apparaat met veel mogelijkheden. Het is een fantastische spinningfiets om uw conditie en vorm op te bouwen en veel calorieën te verbranden.

Meer informatie over de Flow Fitness Perform S3 Speedster Spinbike?

Delen:

2 thoughts on “Flow Fitness Perform S3 Speedster Spinbike review

  1. Spinningfiets Post author

   Hoi Eddy,

   Zo te zien is deze op voorraad en kun je een afspraak maken met de verkoper om de fiets te proberen.

   De verkoop gaat via bol.com door verkoper ‘Koop fitness.nl’.

   Ik hoop je hiermee geholpen te hebben!

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *