Higol home X-ciser Spinningbike

By | 23 april 2016

Het merk Higol is bekend om zijn professionele spinningfietsen. Het frame is buitengewoon stabiel, en het vliegwiel van 19,5 kilogram zorgt voor een soepele training. U kunt hiermee extreem zware bergtrainingen aangaan, maar ook een goede conditietraining met een hoge trapfrequentie. De fiets heeft een traplager die ook terugkomt in mountain- en crossbikes, waardoor u dus echt professioneel kunt trainen. Deze stoere spinningbike is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart.

Bekijk prijzen voor de Higol home X-ciser spinningbike

Het stuur en zadel van de spinningbike zijn gemakkelijk verstelbaar, zodat u altijd comfortabel kunt sporten. Ook is de fiets voorzien van transportwielen, waarmee u hem gemakkelijk kunt verplaatsen. De trappers zijn voorzien van toeclips, waarmee u uw voeten kunt vastklikken voor extra veiligheid.Higol home X-ciser Eventueel kunt u hieraan SPD pedalen bevestigen, met aan de ene kant clips, aan de andere kant een universeel plastic omhulsel. Deze pedalen moet u echter wel zelf bijbestellen.

Er zijn enkele nadelen van de home X-ciser. De fiets wordt aangedreven door een ketting. Dit maakt meer geluid en heeft meer onderhoud nodig ten opzichte van een V-belt aandrijving. Verder wordt de fiets geleverd zonder trainingscomputer, waardoor u uw progressie niet direct bij kunt houden. Dit is wel nodig om uw doelen te behalen, dus dan moet u zelf een trainingscomputer bij bestellen. Hierdoor bent u meer geld kwijt.

Deze fiets heeft dus een professioneel frame en vliegwiel, maar voor het feit dat de bike voorzien is van een kettingaandrijving in plaats van een V-belt, en dat de trainingscomputer niet inbegrepen is, kost het wel een hoop geld. Het is dus het overwegen waard.

Meer informatie over de Higol home X-ciser Spinningbike?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *