Horizon Fitness Bike S3 review

By | 3 mei 2016

De Horizon Fitness Bike S3 heeft een strak uitziend design, met een kleurencombinatie van zwart en chroom, die in bijna elke woonomgeving past. Het vliegwiel van maar liefst 22 kilogram zorgt voor een uitstekende doorloop, die geschikt is voor conditietrainingen en extreem zware bergtrainingen.

Bekijk prijzen voor de Horizon Fitness Bike S3

Handig is dat het ergonomische zadel eenvoudig in horizontale en verticale richting versteld kan worden, en het stuur in verticale richting. Zo kunt u altijd een goede houding aannemen tijdens het trainen.Horizon Fitness Bike S3 - Spinbike Het multi-position stuur is voorzien van een antislip laag, waardoor u het stuur stevig vast kan grijpen in verschillende posities, zowel zittend als staand. U zult dus niet snel wegglijden, ook niet met zweterige handen. Ook de trappers zorgen voor extra veiligheid tegen wegslippen: met de toeclips kunt u uw voeten stevig vastzetten.

De fiets wordt aangedreven door middel van een kettingaandrijving. Dit zorgt voor meer geluid en heeft meer onderhoud nodig dan een V-belt aandrijving. Wel kan een kettingaandrijving meer aanvoelen als een echte fiets.

Naast het feit dat de ketting meer onderhoud nodig heeft, heeft de fiets nog een ander nadeel. Het wordt niet geleverd met een trainingscomputer, wat essentieel is om uw progressie bij te kunnen houden.

De Horizon Fitness Bike S3 is een prima spinningfiets voor de prijs, zeker voor het mooie uiterlijk en het zware vliegwiel. Er zijn echter wel een paar nadelen. De aandrijving heeft relatief veel onderhoud nodig, en een trainingscomputer is niet inbegrepen.

Meer informatie over de Horizon Fitness Bike S3?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *