inSPORTline Epsilon Spinningbike review

By | 4 mei 2016

De Spinningfiets inSPORTline Epsilon is een spinningbike voor professionele training en commercieel gebruik. De grijs met zwarte fiets heeft een vliegwiel van 20 kilogram, zwaar genoeg voor een hoge stabiliteit en een soepele doorloop. Met dit gewicht kunt u goede conditietrainingen doen, maar ook zware bergtrainingen.

Bekijk prijzen voor de inSPORTline Epsilon

Het vliegwiel wordt aangedreven door een industriële V-belt. Waar een kettingaandrijving relatief veel geluid maakt en regelmatig onderhoud nodig heeft, zorgt een V-belt aandrijving voor een stil gebruik, zonder dat u dit hoeft te onderhouden. Met behulp van een knop kunt u gemakkelijk de weerstand regelen.inSPORTline Epsilon In het geval dat u snel wilt stoppen met trappen, is er een noodrem aanwezig waardoor u direct stilstaat.

De fiets heeft gecombineerde SPD pedalen. Dit houdt in dat de trappers aan de ene kant normaal zijn, en aan de andere kant clips hebben waarin u uw voeten kunt bevestigen. Zo kunt u kiezen wat u het fijnst vindt trappen.
Het zadel en stuur zijn gemakkelijk in verschillende standen verstelbaar, waardoor u altijd comfortabel en in een goede houding fietst. Met de transportwielen aan de voorkant kunt u de fiets gemakkelijk verplaatsen.

Op het stuur zit een trainingscomputer, waarop u gemakkelijk gegevens als snelheid, tijd, calorieën en afstand kunt aflezen. Zo kunt u uw progressie bijhouden en naar uw eigen doelen toe werken. Een hartslagmeter is echter niet inbegrepen.

De inSPORTline Epsilon is een prima fiets voor elke soort training, zeker voor de prijs. De stille V-beltaandrijving, aanwezige trainingscomputer en SPD pedalen zijn goede pluspunten van deze spinningfiets.

Meer informatie over de inSPORTline Epsilon spinningbike?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *