Life Fitness GX Spinningbike

By | 3 mei 2016

De Life Fitness GX is een strak uitziende spinningbike in de kleuren antraciet en zilvergrijs, met rode accenten. Live Fitness is een van de marktleiders in fitnessapparatuur, en staat bekend om zijn spinningfietsen van hoge kwaliteit, stijlvol design en vooruitstrevende technologie. Het biomechanicateam heeft onderzoek gedaan naar de interactie tussen menselijke beweging en apparatuur, en heeft vervolgens de GX Spinningbike ontwikkeld, die de beste balans zou moeten bieden.

Bekijk prijzen voor de Life Fitness GX

De GX Spinningbike heeft een vliegwiel van 20 kilogram, waardoor de trapbewegingen soepel verlopen. De fiets wordt geleverd met een trainingscomputer en veertien trainingsniveaus. Hierdoor kunt u zowel snelle conditietrainingen doen als steile bergtrainingen. Voor ieder wat wils.

De spinningfiets wordt aangedreven door een V-belt, en is daarmee geruisloos ten opzichte van een kettingaandrijving.Life Fitness GX Spinningbike Een ander voordeel is dat een V-belt aandrijving weinig onderhoud nodig heeft, ook bij intensief gebruik.
De weerstand kan worden geregeld met behulp van een magneetsysteem, een nieuwe, nauwkeurigere techniek ten opzichte van een viltsysteem.

Op het verstelbare stuur is een trainingscomputer aanwezig, waarop u gemakkelijk uw gegevens kunt aflezen en zo uw progressie bij kunt houden. Ook kan de computer draadloos uw hartslag weergeven wanneer u een borstband met hartsensor draagt. Deze is echter niet bij de fiets inbegrepen.

Een extra voordeel van de Life Fitness GX Spinningbike is het feit dat u uw bewegingsenergie omzet in stroom. Extra milieuvriendelijk dus.

De Live Fitness GX is een van de beste spinningfietsen op dit moment. Hij kost wel een klein fortuin ten opzichte van sommige andere spinningfietsen, maar dan heb je ook wat.

Meer informatie over de Life Fitness GX?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *