Powerpeak FBS8296P review

By | 23 april 2016

De Powerpeak FBS8296P is een speed bike met een snel uiterlijk. Door het zilver gecombineerd met rood ziet de fiets er strak uit. Hij voelt ook aan als een racefiets, door het racezadel en het stuur. Het vliegwiel van 18 kilogram is geschikt voor een goede work-out voor zowel beginners als gevorderden. Met dit gewicht kunt u een zware bergtraining doen, maar ook een hoge trapfrequentie behalen.

Bekijk prijzen voor de Powerpeak FBS8296P

De spinningfiets wordt geleverd met een handige trainingscomputer, waarop u uw hartslag, tijd, snelheid, afstand en calorieverbruik gemakkelijk kunt aflezen. Dit is handig om uw progressie bij te houden en naar uw eigen doelen toe te werken.

Zowel het stuur als het zadel zijn in hoogte verstelbaar, en het zadel ook in horizontale richting. Zo heeft u altijd een goede houding tijdens het fietsen.Powerpeak FBS8296P - Spinbike Verder is de fiets voorzien van transportwielen waarmee u hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Door de stabilisatiedoppen zal de fiets stevig staan en zult u geen last krijgen van een wiebelende fiets. Door de toeclips aan de trappers zullen uw voeten niet wegglijden tijdens de training. Dit zorgt voor extra veiligheid.

Een nadeel van deze spinningfiets is dat hij wordt aangedreven door een ketting. Dit maakt meer geluid en heeft meer onderhoud nodig ten opzichte van de geruisloze V-belt aandrijving.

Wanneer u op zoek bent naar een speedbike met een goede prijs-kwaliteitverhouding, zit u goed met de Powerpeak FBS8296P. Met het strakke uiterlijk en het vliegwiel van 18 kilogram is deze fiets goed voor zowel beginners als gevorderden.

Meer informatie over de Powerpeak FBS8296P?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *