Spinningfiets – Race Magnetic Home – FitBike review

By | 13 april 2016

Deze spinningfiets is ideaal voor de intensieve sporter. De fiets heeft een strak zwart met blauw uiterlijk, en is gevormd als een normale sportfiets voor een zo realistisch mogelijke training. Het vliegwiel van 20 kilogram is extreem dik, wat de spinningfiets een stoer karakter geeft. Door dit gewicht staat de fiets ook extra stevig, en kunt u trainen bij een hoge weerstand.

Bekijk prijzen voor de Race Magnetic Home – FitBike

De weerstand wordt geregeld met de nieuwste techniek, namelijk een sterke magneet bij het vliegwiel. Door aan de weerstandknop te draaien, verandert de stand van de magneet ten opzichte van het wiel. Met deze techniek kan de weerstand nauwkeuriger geregeld worden dan met een viltblokje, wat de meeste spinningfietsen hebben. Daarnaast heeft een magnetisch weerstandsysteem ook geen onderhoud nodig, en het is geheel geruisloos.

Niet alleen het weerstandsysteem, maar ook de aandrijving is bij deze fiets geluidloos.Race Magnetic Home - FitBike De Race Magnetic Home wordt aangedreven door een V-belt. In tegenstelling tot een kettingaandrijving maakt dit geen geluid, en heeft het geen onderhoud nodig.

Het zadel en het stuur van de fiets zijn in alle posities aan te passen naar de gewenste lengte van de gebruiker. In de hoogte zijn verschillende standen mogelijk. Horizontaal kunnen het stuur en het zadel tot op de millimeter nauwkeurig ingesteld worden. Op het stuur zitten arm pads, waardoor u tijdens het fietsen een goede racehouding kunt aannemen.
Verder is op het stuur een trainingscomputer gemonteerd. Dit is handig om gegevens als tijd, snelheid, afstand en calorieverbruik af te lezen en zo uw progressie bij te kunnen houden.

Kortom, de Race Magnetic Home is een mooie, handige fiets voor intensief gebruik. Wanneer u dus vaak wilt gaan spinnen, en bereid bent om iets meer te betalen, is deze fiets zeer geschikt!

Meer informatie over de Race Magnetic Home – Fitbike?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *