Category Archives: Reviews

Bh Fitness BT Aero review

De Bh Fitness BT Aero heeft de uitstraling van een echte racefiets, en wanneer u erop fietst, voelt dit ook zo. Door het lage stuur neemt u een licht voorovergebogen houding aan, net als een wielrenner. Ook de kleine afstand tussen de pedalen zal aanvoelen als op een racefiets. Maar natuurlijk heeft deze ‘racefiets’ ook… Read More »

Delen:

inSPORTline Epsilon Spinningbike review

De Spinningfiets inSPORTline Epsilon is een spinningbike voor professionele training en commercieel gebruik. De grijs met zwarte fiets heeft een vliegwiel van 20 kilogram, zwaar genoeg voor een hoge stabiliteit en een soepele doorloop. Met dit gewicht kunt u goede conditietrainingen doen, maar ook zware bergtrainingen. Bekijk prijzen voor de inSPORTline Epsilon Het vliegwiel wordt aangedreven… Read More »

Delen:

TechnoLife Milan Spinningbike review

De Milan Spinningbike is gemaakt door het merk TechnoLife, gespecialiseerd in sporttoestellen. Ook met deze spinningfiets hebben ze weer een topproduct geleverd. De Technolife Milan ziet er mooi uit met zijn robuust afgewerkte stalen frame, antraciet met gele accenten. De constructie van het frame zorgt in combinatie met het vliegwiel van 22 kilogram voor een… Read More »

Delen:

Horizon Fitness Bike S3 review

De Horizon Fitness Bike S3 heeft een strak uitziend design, met een kleurencombinatie van zwart en chroom, die in bijna elke woonomgeving past. Het vliegwiel van maar liefst 22 kilogram zorgt voor een uitstekende doorloop, die geschikt is voor conditietrainingen en extreem zware bergtrainingen. Bekijk prijzen voor de Horizon Fitness Bike S3 Handig is dat… Read More »

Delen:

Life Fitness GX Spinningbike

De Life Fitness GX is een strak uitziende spinningbike in de kleuren antraciet en zilvergrijs, met rode accenten. Live Fitness is een van de marktleiders in fitnessapparatuur, en staat bekend om zijn spinningfietsen van hoge kwaliteit, stijlvol design en vooruitstrevende technologie. Het biomechanicateam heeft onderzoek gedaan naar de interactie tussen menselijke beweging en apparatuur, en… Read More »

Delen:

Flow Fitness Perform S3 Speedster Spinbike review

De S3 Speedster van Flow Fitness is een professionele spinbike, zoals u ook in een goede sportschool tegenkomt. De fiets is voorzien van een racezadel en u zit iets voorovergebogen op het racestuur, waardoor u intensief kunt trainen. Bekijk prijzen voor de Flow Fitness Perform S3 Speedster Spinbike Het vliegwiel van de spinningfiets is 20 kilogram,… Read More »

Delen:

Joy Sport Spinning Evolution Pro review

De Joy Sport Evolution Pro is een zwart met blauwe spinningfiets met een mooi afgewerkt uiterlijk. Het vliegwiel heeft een gewicht van maar liefst 20 kilogram, waarmee u zowel zware bergtrainingen als intensieve conditietrainingen kunt doen. Ideaal dus voor mensen die graag sporten. Bekijk prijzen voor de Joy Sport Evolution Pro Met deze spinningfiets traint… Read More »

Delen:

Higol home X-ciser Spinningbike

Het merk Higol is bekend om zijn professionele spinningfietsen. Het frame is buitengewoon stabiel, en het vliegwiel van 19,5 kilogram zorgt voor een soepele training. U kunt hiermee extreem zware bergtrainingen aangaan, maar ook een goede conditietraining met een hoge trapfrequentie. De fiets heeft een traplager die ook terugkomt in mountain- en crossbikes, waardoor u… Read More »

Delen:

Powerpeak FBS8296P review

De Powerpeak FBS8296P is een speed bike met een snel uiterlijk. Door het zilver gecombineerd met rood ziet de fiets er strak uit. Hij voelt ook aan als een racefiets, door het racezadel en het stuur. Het vliegwiel van 18 kilogram is geschikt voor een goede work-out voor zowel beginners als gevorderden. Met dit gewicht… Read More »

Delen:

ProForm 320SPX Spinbike review

De ProForm 320SPX is een spinningfiets om intensief op te trainen. Het vliegwiel is 20 kilogram, dus relatief zwaar in vergelijking met andere spinningfietsen van dit prijsniveau. Dit zorgt voor een vloeiende pedaalslag bij een intensieve cardiotraining. Het gewicht is ook ideaal voor trainingen op een hoge weerstand, om een echte bergklim te simuleren. En… Read More »

Delen: