TechnoLife Milan Spinningbike review

By | 3 mei 2016

De Milan Spinningbike is gemaakt door het merk TechnoLife, gespecialiseerd in sporttoestellen. Ook met deze spinningfiets hebben ze weer een topproduct geleverd. De Technolife Milan ziet er mooi uit met zijn robuust afgewerkte stalen frame, antraciet met gele accenten. De constructie van het frame zorgt in combinatie met het vliegwiel van 22 kilogram voor een uitstekende stabiliteit tijdens het fietsen. Het vliegwiel is zwaar, wat betekent dat het geschikt is voor conditietrainingen op hoge snelheid, maar ook voor bergtrainingen met een extreem hoge weerstand.

Bekijk prijzen voor de TechnoLife Milan

Het vliegwiel wordt aangedreven door een geruisloze en onderhoudsvrije V-belt aandrijving. Het geavanceerde remsysteem maakt het mogelijk dat de weerstand soepel ingesteld kan worden. Ook kunt u de fiets gemakkelijk aan uw houding aanpassen door het zadel en het stuur te verstellen.TechnoLife Milan Zo traint u altijd in een comfortabele houding, en op uw eigen niveau.
De trappers van de fiets zijn voorzien van toeclips, waarmee u uw voeten kunt vastklemmen. Zo zijn ze goed beveiligd tegen wegslippen, ook tijdens de zwaarste trainingen.

Een nadeel van deze spinningfiets is dat er geen trainingscomputer inbegrepen is. Een trainingscomputer is essentieel om uw progressie bij te houden en uw doelen te kunnen bereiken. Deze zou u er dus los bij kunnen bestellen.

Kortom, deze fiets is van hoge kwaliteit en uitstekend voor intensieve trainingen. Er is echter geen trainingscomputer inbegrepen, dus het is handig om hier rekening mee te houden voordat u de fiets aanschaft.

Meer informatie over de TechnoLife Milan spinningbike?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *