VirtuFit Etappe 1 Spinbike – Met Computer review

By | 17 maart 2016

Deze spinningbike is ideaal voor als je intensief wil gaan sporten. Naast spinnen kun je er ook mee wielrennen of crossen. Extra handig is dat de spinningfiets geleverd wordt met een trainingscomputer. Hierbij krijg je een dvd met je persoonlijke instructeur, die je leert hoe je de fiets moet gebruiken en hoe je het beste uit je training kunt halen. Ook staan er meerdere afwisselende trainingen op. Op het display kun je in één oogopslag zaken als snelheid, afstand, tijd, hartslag en calorieverbruik aflezen, waardoor je ook voor jezelf gemakkelijk doelen kan stellen.

Bekijk prijzen van de VirtuFit Etappe 1 Spinbike met computer

De fiets heeft een vliegwielmassa van 22 kilogram, waardoor hij goed stabiel blijft staan wanneer je aan het trainen bent, en gebruik kan maken van een zeer hoge weerstand.VirtuFit Etappe 1 Spinbike Hij is gemaakt om de intensieve krachten te verwerken, door de massief ijzeren pedalen die aan de trapas bevestigd zijn. Het stuur is uitstekend voor wanneer je wil gaan wielrennen. Hij is voorzien van een schuimlaag en een antislip-structuur, zodat je geen blaren krijgt en een stevige grip om het stuur blijft houden.

Maar er zijn nog meer voordelen. De spinningbike is ook fijn in zijn gebruik door de geruisloze V-belt aandrijving en het stuur en zadel die gemakkelijk te verstellen zijn. De zadelstang is extra lang, zodat ook lange mensen een goede fietshouding kunnen aannemen. De verstelstukjes zijn beveiligd met een L-vormige schroefhendel die niet zomaar los kan schieten tijdens het fietsen.

Kortom, de VirtuFit Etappe 1 Spinbike is een geweldige spinningfiets waar je intensief op kunt trainen. Zeker voor deze prijsklasse is deze fiets echt aan te raden!

Meer informatie over de VirtuFit Etappe 1 Spinbike met computer?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *